Beoordelingen

9,2
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,6
Comfort
9,0
Locatie accommodatie
8,7
Faciliteiten
8,9
Personeel
9,8
Waar voor uw geld
9,2

Beoordelingen

    Jossi
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    13 mei 2018

    Fijn tof verblijf. Voor herhaling vatbaar.

    het ontbijt was heerlijk. De gastvrouw was subliem. De prijs/kwaliteit was OK.
    marc
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    13 mei 2018

    voor de tweede keer daar overnacht,ronduit geweldig!!

    helemaal niets
    zeer persoonlijke verwelkoming,zeer goed ontbijt,heel rustig gelegen, Super!!!
    Suleika
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    8 mei 2018

    Een fijn weekend weg, met de sfeer van thuis!

    De gastvrouw Lieve werkt hard om het je naar de zin te maken. Niets is teveel gevraagd en alles was tiptop in orde. Ontbijt zeer uitgebreid en vers, locatie prima voor de wandelaar en de mogelijkheden (parkeren, bezienswaardigheden) goed gecommuniceerd. Zeer aan te raden voor een ontspannen weekend in het mooie Brugge!
    Johny de Panter
    be

    Beoordelingsscore

    10
    7 mei 2018

    Aangenaam.

    Ontbijt is heel erg lekker. Prijs/kwaliteit zit echt uitstekend. Ligging net buiten de wallen van Brugge is prima voor wie rust apprecieert boven een mooi uitzicht.
    Arjen
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    7 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    4 mei 2018

    Prima

    Geen.
    Goede kamer en prima ontbijt. Vriendelijke mevrouw.
    Petri
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    4 april 2018

    aanrader B&B vlakbij centrum

    op loopafstand van het centrum. aardige gastvrouw, prima ontbijt, garage voor 9.50 bijgeboekt, ideaal. 3 pers.kamer
    Hetty
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    2 april 2018

    Vriendelijke ontvangst door behulpzame gastvrouw. Goede locatie, fijn ontbijt.

    Twan Sijbers
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    25 maart 2018

    Brugge

    Vriendelijke mensen schoon en goede locatie
    Pauline Summers
    gb

    Beoordelingsscore

    8,8
    13 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    sarahxuan
    vn

    Beoordelingsscore

    10
    30 april 2018
    Maybe the shower is a bit small, but it fits the room.
    Everything! Lieve was such a lovely host and very thoughtful in treating her guests and making sure we felt welcome and taken care of. Price is great with high value. I love my room a lot. Breakfast was very nice with everything you want for! Location is great and neighborhood is awesome.
    Alexandra
    ro

    Beoordelingsscore

    10
    28 april 2018

    Awesome

    There is nothing we didn’t like. All was GREAT!!!
    We passed 3 days in this location and the owner has been wonderful. She was very nice from begining, she explained us what to see in Brugge, the places to visit and also gave us some discount cards. The breakfast was very good, more than enough and different from a day to another. The room was big, very clean and she clean it and the bathroom every day. I really felt like home because she was very nice, like a mother. I will definetly recomend this place if you want to visit Brugge. The house is at around 20 minutes walk from city center and the it’s a nice road to walk.
    Luciana Paladini
    ie

    Beoordelingsscore

    10
    26 april 2018

    Good price with good quality

    Nothing to add
    Very pleasant and near the Brugges City Centre
    Darren
    gb

    Beoordelingsscore

    8,8
    23 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Vivek
    in

    Beoordelingsscore

    9,2
    19 april 2018

    Cosy place at Bruges

    Located a bit away from the touristy part but in a nice residential neighbourhood.
    The host. Very informative and engaged. Helpful in giving good recommendations for parking and food.
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    18 april 2018
    Ideally located between the historic centre and the station. Leave was a exceptional host, was very helpful and caring.
    Fiona
    gb

    Beoordelingsscore

    7,9
    10 april 2018
    Only takes cash. Loo was outside the bedroom. Not the easiest place to find
    Leva (?, landlady) was very helpful and accommodating. Fabulous breakfast. Quite a good location. Easy walk into Bruges Central.
    Bayram Cevdet
    tr

    Beoordelingsscore

    10
    9 april 2018

    amazing

    wifi could be better
    The host is so kind and helpful. I left in a earlier hour than breakfast time but she had prepared lunches for me to take away. By the way, I would like to thank her again:) The location is 25 minutes walk from the center and station but these walks are quite amazing.
    Andrey_001
    ru

    Beoordelingsscore

    10
    8 april 2018
    Very friendly staff, good breakfast, private parking (reservation required), convenient location in walking distance from main POI. Exceeded expectations.
    Ondřej
    cz

    Beoordelingsscore

    10
    4 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen